Bahşılı'nın hizmetleri göz kamaştırıyor

Bahşılı

Kısa sürede büyük yatırımlara imza atmaya başlayan Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Uyar, halkın büyük takdirini toplamaya başladı. Halkın içinden ayrılmayan Uyar, kapılarını sonuna kadar vatandaşlara açtı.

EN BÜYÜK YATIRIM EĞİTİME
En büyük desteği eğitime veren Uyar, İlçedeki ilk ve orta öğretim okullarının bahçelerine belediye tarafından imal edilen kamelyalar hediye edildi. Bunun yanında okul bahçe ve ağaçlık alanlarının da bakımları yapıldı. Çocuklar, okullarının yeniden düzenlemesinden memnun kaldılar.
HAYVAN SEVGİSİ
Belediye Başkanı Uyar’ın çalışmaları personele de yansıdı. İlçe merkezinden geçen tren yolu üzerindeki hem zemin geçitte takılarak karşıya geçmekte zorlanan kaplumbağayı fark eden zabıta ekipler, anında müdahale ederek kaplumbağaya yardımcı oldular. Özgürlüğüne kavuşan hayvan, doğaya salındı.
ÖĞRENCİLERE GEZİ DÜZENLENDİ
Başkan İbrahim Uyar, takdir belgesi alan başarılı öğrencileri Safranbolu, Karabük ve Amasra gezisi düzenledi. Safranbolu evlerini gezip arkasından Amasra’da denize girme fırsatı bulan 43 öğrenci, tarihi ve turistlik yerleri gezerken eğlenceli vakit geçirdiler. Öğrenciler, karne hediyelerini tatile dönüştüren Uyar’a teşekkür ettiler.
HUMMALI ÇALIŞMA
Bahşılı Belediyesi hummalı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Uyar, belediye çalışanların aileleri ,ilçe halkı. Ve çalışanları ile yaptığı toplantılar sonucunda ilçe genelinde temizlik seferberliği kararı aldı. Çalışmalara hızla başlayıp tüm otobüs duraklarını. Çocuk parklarını,trafik levhalarını düzenleyip boyayama çalışması yapıldı. Kilit parkede arıza tamiratları,kaldırımları istila eden otların temizliği yapıldı. Halk bu durumdan çok memnun olduğunu söyledi.
YOLLARA YENİ DÜZENLENE
İlçenin merkez cadde ve sokaklarda bulunan trafik yon levhaları düzenlemesi gerçekleşti. Karayolları ekipleri ve belediyenin işbirliği yapılan çalışma ile ilçe daha güvenli yollara kavuştu. Öte yandan İlçenin merkezi meydanı park bahçeler yıkanarak temizlendi. Şehir merkezinde güzel bir görüntü oluştu.

Yabani otlarla mücadele
Hijyene ve temizliğe büyük bir önem veren Başkan Uyar’ın talimatlarıyla Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede TOKİ çevresinde yabani ot ve mıntıka temizliği yapıldı. Ayrıca kara dere üzerini bir köprü yapma kararı alan Uyar, çalımları hızlandırdı. Öte yandan merkez sağlık ocağı bahçesine kilit parke çalışması yapıldı. Yapılan çalışmadan dolayı vatandaşlar Uyar’a teşekkür etti. Bunun yanında ilçe merkezine konulan çöp kutuları ilçeye ayrı bir renk kattı.



recep köstekli
25.06.2014 19:50:10
sevsinler sizin hayvan sevgisini!! topladığınız köpeklerin akibeti hakkında da bilgi verinde öğrenelim. köpeklerin katledildiği doğrumudur?????

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ